Sunday, April 14, 2013

Kämpän tyhjennys

Kuten näkyy, muuttaminen on kovvoo hommoo...
Povasin aikaisemmin, että lähettäisimme 5-6 laatikkoa Saksaan. Lopullinen määrä taisi olla tuplasti sen verran. Aloimme laskeskelemaan, paljonko yksi kilo maksaa. Posti rahastaa 15 kg:n paketista Saksaan 39 euroa. Silloin tehokkaasti pakatun laatikon kilohinnaksi tulee noin 2,50 euroa. Päätimme, että sillä hinnalla kannattaa jo lähettää sellaisia kamoja, jotka alkuperäisten kaavailujen mukaan olisi kylmästi jätetty rannalle. Siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi, jouduttiin jonkin verran käypää tavaraa jouduttiin heittämään kylmästi pois, koska laatikot loppuivat kesken.
Viimeistä edellisenä iltana siivosimme aamukahteen asti, jotta kämppä olisi seuraavana aamuna klo 10 katselmus- ja muuttokunnossa. Jälkiviisauden tuomalla rintaäänellä voi sanoa, että siivous olisi toki pitänyt aloittaa aikaisemmin. Mutta kun isännöitsijä oli antanut siunauksensa, avain annettu seuraavalle vuokralaiselle, viimeiset paketit kannettu postiin ja lattia lakaistu, niin KYLLÄ KUULKAA OLI HELPOTTUNUT OLO.

Siitä sitten taksilla hotelliin, jossa vietimme viimeisen Suomi-yön. Tämä oli Elan erinomainen ajatus; muutto ja lento samana päivänä olisi ollut turhan paljon yhdelle päivälle.




No comments:

Post a Comment